fbpx

Spar 33 % på vinduespudsning

Bestil vinduespudsning
Mange er ikke klar over, at de faktisk kan få servicefradrag for deres vinduespudsning. Det er syndt, da der er rigtig mange penge at spare på din faste udvendige eller indvendige vinduespudsning hos os. 

Man skal selv indberette det til skat, og vi har her på siden opsummeret de mest stillede spørgsmål omkring fradraget, og hvordan du indberetter det. Hvis du har nogle spørgsmål, som du ikke syntes bliver besvaret godt nok på denne side, så kontakt os endelig og lad os uddybe. Du kan trods alt spare op til 33 % på din vinduespolering hos os.

F.A.Q. Servicefradrag vinduespolering

Hvordan sparer mand 33 % på sin vinduespudsning?
Man kan ved at anvende servicefradraget, få fradrag for 6.200,- kr i 2020, som man f.eks. kan bruge på billig vinduespudsning.
Fradraget bliver trukket fra i din skat, og det gælder for hver person der bor i husstanden, som er over 18 år gammel, og som er skattepligtig i Danmark.
Det er kun den som har betaltregningen for vinduespudsningen der kan gøre brug af fradraget, medmindre det er ens ægtefælle, så er de fritaget for denne regel, da man her godt kan gøre brug af hinandens fradrag.
Hvor meget kan man trække fra for vinduespudsning?
Man kan i 2020 trække 6.200,- kr. fra pr. person over 18 år i husstanden, som er skattepligtige i Danmark. 
Hvordan indberetter man servicefradraget på vinduespudsning?
Du skal altid betale din regning elektronisk, og gemme din faktura som dokumentation for det udførte arbejde, for at kunne anvende servicefradraget. Man anvender fradraget ved at indberette sine regninger på vinduespudsning til skat, via sin selvangivelse. Det er rubrik 460 du skal indberette dit servicefradrag i, og rubrikken ligger under det ”ligningsmæssige fradrag” under din årsopgørelse.
Regneeksempel på hvor billig vinduespudsningen bliver
Lad os antage at vi har en familie, som består af 2 voksne og 2 børn. De har i 2020 brugt 6.000,- kr på at få pudset vinduer af A-Polering. Vi antager at de har en fradragsværdi på 33 % (denne er individuel), så de vil derfor spare 1.980,- kr. på deres vinduespudsning hos A-Polering. 0,33 x 6.000,- kr. = 1.980,- Kr.
Få billig vinduespolering med A-Polering
Vi fremsender gerne en årsopgørsel på din vinduespudsning, så du nemt og hurtigt kan indberette den ved årets afslutningen, og således spare hele 33 % på din billige vinduespudsning hos os. 
Call Now ButtonRing op