Vælg en side

Vinduespudser i Køge

Din lokale vinduespudser i Køge

Få et gratis tilbud

Mangler du vinduespolering og vinduespudsning i Køge, Solrød eller omegn, så kan A-Polering hjælpe 

Vi tilbyder vinduespolering i Køge, Solrød og omegn til billige priser, og vi tørrer også gerne dine bundstykker af, hvis du ønsker,

Vi vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du står og mangler en vinduespudser, og kommer gerne ud og giver dig et helt gratis og uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Køge.

 

Du kan enten kontakte os via vores kontakt formular her på siden, eller sende os en mail på: info@a-polering.dk eller give os et kald på tlf: 42 67 06 24

Du kan læse mere omkring hvem vi er her:

 

3 gode grunde til at vælge os som din vinduespudser

70 års erfaring

Vi har gjort det i over 70 år, og fortsætter med det mange år endnu. Vi har altid være den lokale vinduespudser og vil rigtig gerne være din foretrukne vinduespudser i Solrød

Tillid

Vi ved det er en tillidssag, når du skal vælge en vinduespuder i Solrød, og den tillid forsøger vi altid at leve 100 % op til, bare spørg vores andre kunder 🙂

Høj kvalitet og service

Den samme vinduespudser, den samme høje kvalitet, og den samme gode service – hver gang.

%

Andel af tilfredse kunder

Samlet års erfaring med vinduespolering

%

Hvor meget elsker vi vores kunder

Vinduespudser i solrød

Vinduespudser Køge

A-Polering har tilbudt vinduespolering igennem 3 generationer, med høj kvalitet til meget fair priser.

Vi tænker på vinduespudsning hele tiden, og elsker at pudse vinduer.

Hos os får du en vinduespudser som er glad for sit arbejde, og som altid gør det ekstra, for at gøre vores kunder glade.

Vi er så heldige, at vi har mange tilfredse kunder i Køge, men vi vil også rigtig gerne pudse dine vinduer. 

Du er måske i gang med at undersøge, hvilken vinduespudser du skal vælge – så kig meget gerne på vores kunders anmeldelser af os på trustpilot.

 

Vinduespudser i Køge

 

Hvis du for nyligt er flyttet til Køge og ikke kender så meget til byen, så dækker byen Køge faktisk over et ret stort område af små byer, som efterhånden er vokset samme til det vi i dag kender som Køge.

Køge er en hyggelig by, beliggende i region Sjælland, og er den 18. største by i Danmark, bl.a. på af dens gode strategiske placering, hvor man nemt kan komme både til København, Roskilde og Ringsted.

Navnet Køge bugt kommer af Køges placering, ved mundingen af bugten, hvor man tidligere har drevet en masse fiskeri og anden industri, som bl.a. også har været med til Køges store udvikling. Køge havn har sørget for mange arbejdspladser i industrien igennem årene, og er stadig den dag i dag, en aktiv havn med meget trafik.

Køge er centralt placeret i nærheden af Solrød Strand og Solrød, og vi har derfor helt naturligt kunder i alle byer. Generelt er vi i Køge ofte, da vi har mange loyale kunder som anbefaler os til venner og bekendte.

 

Køge dækker over er relativt stort område bestående af en masse mindre byer, der er vokset sammen med Købe.

Det har gjort byen til den 18. største i Danmark, og med en strategisk god placering ved mundingen af Køge bugt, kan man nemt se hvorfor.

Her i bugten har der nemlig været plads til både fiskeri og en masse andet industri, der har været med til at skabe arbejdspladser i Køge gennem tiden.

Snart bliver Køge også et af hovedsæderne for den nye jernbaneforbindelse, der forventes færdig i 2018, og som skal give en lynhurtig linje til København og Ringsted.

På den måde er Køge tæt forbundet med de mange byer, der ligger rundt omkring. Køge er fyldt med mange potentielle kunder for os, både i byen, men bestemt også i de mange små lokale samfund der ligger omkring.

Her er det selvfølgelig forskellige kunder, men det vi tilbyder er noget for enhver smag. På den måde kan både private og forretninger nyde godt af vinduespolering og vinduespudsning i Køge.

 

Kontakt os

 
Mosevej 9, 2680 Solrød Strand
42 67 06 24
info@a-polering.dk

Send os en besked

Ring op