Vinduespudsning med ultrarent vand

Kalkfrit vand

Som noget relativt nyt, er det muligt at pudse vinduerne med ultrarent vand (0 PPM). Det vil sige, vi anvender vand som er renset fuldstændigt for kalk og mineraler, og laver derfor ingen pletter på ruderne, men efterlader dem helt skinnende og rene. 

Med vores vaskeanlæg kan vi lettere nå vinduerne i højden og kan komme helt op til 2. sals højde, uden brug af lift eller lign. Det betyder derfor også, at vi kan holde priserne nede, samtidig med at det åbner op for nye muligheder. 

Vinduesvask med ultrarent vand har også andre fordele. Vi vasker fx. altid deres rammer med, samtidigt med at ruderne bliver vasket, så hele vinduet vil fremstå pænt og rent, hver gang. 

De første par gange, kan det, i nogle tilfælde, opleves nogle små hvide pletter på ruderne. Disse pletter er gamle sæberester fra karmene, som binder sig til vandet, hvis vinduerne tidligere er blevet vaske med sæbe. Når vinduerne er pudset et par gange, vil glasset i alle tilfælde være helt rent, og der vil ikke længere opleves nogle pletter.

 

 

Sikker og effektiv vinduespudsning i højden

Ved hjælp af vores specielle vaskeanlæg og vandførende stænger, kan vi sikkert og nemt nå svært fremkommelige ruder, som førhen f.eks. krævede leje af lift. Det giver kunden en økonomisk gevinst, da man ikke længere behøver at leje en lift, for at vi kan pudse vinduerne. Som udgangpunkt kan vi nå op til 15 meter op, men har hovedsagligt fokus på vinduer i maks 3. sals højde.

Det giver desuden større sikkerhed for vinduespudseren, da man ikke behøver at kravle ligeså meget på stiger længere, da vi kan nå ruderne fra jorden.

Kunne du tænke dig at høre om vi kan hjælpe dig med at pudse vinduerne med vores vaskeanlæg, om end det er til erhverv eller privat, så kontakt os endelig på telefon:
42 67 06 24

Call Now ButtonRing op