fbpx

Vinduespudsning med ultrarent vand

kalkfrit vand

Kalkfrit vand – rentvandsanlæg

Som noget relativt nyt, er det muligt at pudse vinduerne med ultrarent vand (0 PPM). Det vil sige, vi anvender vand som er renset fuldstændigt for kalk og mineraler, og laver derfor ingen pletter på ruderne, men efterlader dem helt skinnende og rene. 

Med vores vaskeanlæg kan vi lettere nå vinduerne i højden og kan komme helt op til 4. sals højde, uden brug af lift eller lign. Det betyder derfor også, at vi kan holde priserne nede, samtidig med at det åbner op for nye muligheder. 

Vinduesvask med ultrarent vand har også andre fordele. Vi vasker fx. altid deres rammer med, samtidigt med at ruderne bliver vasket, så hele vinduet vil fremstå pænt og rent, hver gang. 

Metoden er særligt velegnet til nyerere i træ-alu vinduer, som blot skal vedligeholdes med en rengøring. Derudover er plastikvinduer og nyere trævinduer ligeledes særligt velegnet til vinduesvask med vores rentvandsanlæg. 

 Vinduerne vil forblive renere i længere tid ved denne metode, da vinduesrammerne også holdes rene, fordi de bliver vasket med hver gang. På den måde vil der ikke sidde skidt og snavs på rammerne, som kan løbe ned over ruderne når det regner.   

De første par gange, kan det, i nogle tilfælde, opleves nogle små hvide pletter på ruderne. Disse pletter er gamle sæberester og støv fra karmene, som binder sig til vandet, hvis vinduerne tidligere er blevet vaske med sæbe. Når vinduerne er pudset et par gange, vil glasset i alle tilfælde være helt rent, og der vil ikke længere opleves nogle pletter.

 

 

Sikker og effektiv vinduespudsning i højden

Ved hjælp af vores specielle vaskeanlæg og vandførende stænger, kan vi sikkert og nemt nå svært fremkommelige ruder, som førhen f.eks. krævede leje af lift. Det giver kunden en økonomisk gevinst, da man ikke længere behøver at leje en lift, for at vi kan pudse vinduerne. Som udgangpunkt kan vi nå op til 15 meter op, som svarer til ca en 4. sals højde.

Det giver desuden større sikkerhed for vinduespudseren, da man ikke behøver at kravle ligeså meget på stiger længere, da vi kan nå ruderne fra jorden.

Derudover kan vi også tilbyde professionel vask af dine solceller. 

Kunne du tænke dig at høre om vi kan hjælpe dig med at pudse vinduerne med vores vaskeanlæg, om end det er til erhverv eller privat, så kontakt os endelig på telefon:
42 67 06 24

Vask af facader, tagrender etc. 

Med vores moderene anlæg med kalkfritvsand, er det også muligt, at vi kan hjælpe med at vaske dine tagrender, facader, havestole etc. så de får nyt liv igen. Få f.eks. dine hvide tagrender til at blive hvide igen med denne simple og effektive metode, helt uden brug af kemikalier.