fbpx

Om os

 • Kvalitet gennem 3 generationer
 • Vi har pudset vinduer i mere end 50 år
 • Samme vinduespudser HVER GANG
 • Højeste kvalitet til laveste pris

 

Vores historie

Det hele startede i 1949 hvor Carl Mortensen startede sit eget firma som vinduespudser. Dengang anvendte man vaskeskind til at gøre ruderne rene med, som gjorde det til en noget kold fornemmelse om vinteren, når skindene frøs til is.

Heldigvis blev skviseren opfundet, og udviklet igennem tiderne, til den velkendte skviser som de fleste af jer kender i dag.

Vi er et rendyrket vinduespolerings firma, vi pudser kun vinduer og koncentrerer os om at være exceptionelle gode til dette. Vi skal ikke balancere med at kunne alle mulige andre rengøringsopgaver, som kan gøre at man ikke kan være eksperter til det hele.

Med andre ord, hvis du vælger os får du en vinduespudser som er ekspert i at pudse vinduer.

Høj kvalitet til fair priser, må være den rigtige måde at beskrive denne vinduespudser på.

Johan er simpelthen så grundig og detaljeorienteret, og han passer godt på ens ting når han er på besøg, og leverer altid en virkelig høj kvalitet.

Vil VARMT anbefale dem, til alle jeg kender, hvis man sætter pris på en vinduespudser i høj kvalitet!

P Sørensen

Google Anmeldelse

VINDUESPOLERING MED STOLTHED

“Jeg er stolte over at pudse vinduer, og elsker det jeg laver. For mig er vinduespudsning mere end bare et arbejde, og det betyder, at jeg altid gør mig rigtig umage med, at give alle mine kunder den bedst mulige løsning.

Mange folk kan ikke forstå, når jeg fortæller dem, at jeg faktisk har en kandidat fra CBS, men det er ret simpelt:  jeg savnede at pudse vinduer og opnå den tilfredshed man får, når ens kunder bliver glade for at se en, måned efter måned.

Det kan lyde banalt, men jeg har altid ment, at man skulle gøre det man var glad for, det gør at man yder et bedre arbejde, og hvis du vælger os som din vinduespudser, privat eller erhverv, så kan du være helt sikker på, at vi vil være meget passioneret og beæret over at løse den opgave„

Johan, Ejer A-Polering

  Betroet og erfaren vinduespudser

  Vi har pudset vinduer i mere end 70 år, og ved hvilken tillid det er, når man vælge en vinduespudser som skal være i ens private hjem. Derfor passer vi altid på vores kunders ting, som var de vores egne. 

  Gratis abonnements vinduespolering

  Hos os koster det ikke ekstra, at få pudset sine vinduer med et fast interval. Med et fast interval, er du sikret, at du altid vil have rene og flotte ruder, og får samtidig den bedst mulige pris, da vi her har mulighed for at kunne optimere vores kørsel.

  Ingen binding

  Hos os er der ingen binding på vores vinduespolering. Hvis du skal flytte, din økonomi ændrer sig, eller hvad der kunne være årsagen, så giver du os blot besked, og vi stopper samarbejdet, nemt og uden gebyrer. 

  Tilfredshedsgaranti

  Vi lever af vores tilfredse kunder, og vil kun levere tilfredsstillende resultater. Det har stor betydning for dig som kunde hos os, da du altid er sikret et tilfredsstillende resultat på din vinduespolering. Hvis der mod forventning skulle være en finger at sætte på vores pudsning, kommer vi gladeligt og gratis ud og retter det op. 

  Kontakt os

  Kontakt informationer

  Kontakt os nemt og hurtigt via formularen til venstre, eller ved nedenstående oplysninger. Vi besvarer ALLE henvendelser indenfor højst 24 timer. 

  Ring: 42670624
  Email: info@a-polering.dk
  •A-Polering i Solrød Strand: Mosevej 9, 2680 Solrød Strand
  •A-Polering i Slagelse: Helenevej 13, 4200 Slagelse