Kvalitet gennem 3 generationer

Vi har pudset vinduer igennem 3 generationer, og har ført vores viden og ekspertise videre igennem generation til generation, så du finder nok ingen vinduespudser i Danmark som har mere erfaring igennem generationer end os.

Det hele startede i 1949 hvor Carl Mortensen startede sit eget firma som vinduespudser. Dengang anvendte man vaskeskind til at gøre ruderne rene med, som gjorde det til en noget kold fornemmelse om vinteren, når skindene frøs til is.

Heldigvis blev skviseren opfundet, og udviklet igennem tiderne, til den velkendte skviser som de fleste af jer kender i dag.

Senere hen startede Brian Mortensen som vinduespolermester (Carl Mortensens’s søn), og tog den erfaring med videre fra hans far.

A-Polering er ejet af Johan Mortensen (søn af Brian Mortensen), og er derfor 3. generation af vinduespudser.
Vi er et rendyrket vinduespolerings firma, vi pudser kun vinduer og koncentrerer os om at være exceptionelle gode til dette. Vi skal ikke balancere med at kunne alle mulige andre rengøringsopgaver, som kan gøre at man ikke kan være eksperter til det hele.

Med andre ord, hvis du vælger os får du en vinduespudser som er ekspert i at pudse vinduer.

Miljøbevidste valg 

 

Hos A-Polering går vi meget op i at tænke på miljøet. Vi forsøger udelukkende at anvende svanemærket produkter, og al vores sæbe er 100 % svanemærket, som din garanti for, at produktet er noget af det mindst miljøbelastende sæbe til vinduespudsning.

Vi holder løbende øje med nye muligheder for at være endnu mere miljøvenlige – Kloden er noget vi alle skal passe på, sammen.

Vinduespolering med stolthed
igennem 3 generationer

“Jeg er stolte over at pudse vinduer, og elsker det jeg laver. For mig er vinduespudsning mere end bare et arbejde, og det betyder, at jeg altid gør mig rigtig umage med, at give alle mine kunder den bedst mulige løsning.

Mange folk kan ikke forstå, når jeg fortæller dem, at jeg faktisk har en kandidat fra CBS, men det er ret simpelt:  jeg savnede at pudse vinduer og opnå den tilfredshed man får, når ens kunder bliver glade for at se en, måned efter måned.

Det kan lyde banalt, men jeg har altid ment, at man skulle gøre det man var glad for, det gør at man yder et bedre arbejde, og hvis du vælger os som din vinduespudser, privat eller erhverv, så kan du være helt sikker på, at vi vil være meget passioneret og beæret over at løse den opgave„

Johan, Ejer A-Polering