fbpx
A-Polering

Om os

  • Kvalitet gennem 3 generationer
  • Vi har pudset vinduer i mere end 70 år
  • Samme vinduespudser HVER GANG
  • Højeste kvalitet til laveste pris
OM A-POLERING

Det hele startede i 1949

Det hele startede i 1949 hvor Carl Mortensen startede sit eget firma som vinduespudser. Senere begyndte min far, Brian Mortensen at pudse vinduer, og holder i 2023 hele 60 år jubilæum med vinduespudsning.
I dag er A-Polering ejet af Johan Mortensen, 3 generation af vinduespudsere.  

“Jeg er stolte over at pudse vinduer, og elsker det jeg laver. For mig er vinduespudsning mere end bare et arbejde, og det betyder, at jeg altid gør mig rigtig umage med, at give alle mine kunder den bedst mulige løsning.

Mange folk kan ikke forstå, når jeg fortæller dem, at jeg faktisk har en kandidat fra CBS, men det er ret simpelt:  jeg savnede at pudse vinduer og opnå den tilfredshed man får, når ens kunder bliver glade for at se en, måned efter måned.

Det kan lyde banalt, men jeg har altid ment, at man skulle gøre det man var glad for, det gør at man yder et bedre arbejde, og hvis du vælger os som din vinduespudser, privat eller erhverv, så kan du være helt sikker på, at vi vil være meget passioneret og beæret over at løse den opgave„

vinduespudser solrød

Vision.

Vi vil levere Danmark’s bedste kvalitet indenfor vinduespudsning. Vi vil ikke nødvendigvis være de største, men vi vil være de bedste indenfor vores felt. Vi vil hver dag sigte efter, at være de bedste til at pudse vinduer.

Mission.

Vi skal sikre at alt vores arbejde bliver udført til perfektion, så vores kunder får en pletfri vinduespudsning. Vi skal gå den ekstra mil hver dag, for at kunne sørge for, at vores kunder får den bedst mulige kvalitet.

Fremgangsmåden.

Vi forsøger altid at forventningsafstemme med vores kunder. Vi skræddersyr den løsning der passer til den enkelte kunde, så hver kunde får opfyldt deres individuelle behov for deres vinduespudsning.

Vores team af dedikerede medarbejdere

Mød personerne der får vinduerne til at skinne igen

Thomas

Thomas

Vinduespudser

Johan

Johan

Vinduespudser og Ejer

Philip

Philip

Vinduespudser

Morten

Morten

Vinduespudser

Pierre

Pierre

Vinduespudser

Video om os

Vinduespudsning med hjertet

Hør hvad vi kan tilbyde dig som kunde hos os. Vi pudser vinduer fordi vi kan lide det, og det skinner igennem alt hvad vi laver.

I

Et udklip af kunder vi har serviceret