fbpx

Vinduespudser Ringsted, bedømt med 5 ud af 5 stjerner

Vinduespudser Ringsted 

Vi giver et gratis tilbud på hvor billigt vi kan pudse dine vinduer

Bor du i Ringsted, og vil spare tiden på at pudse vinduerne selv, så kigger vi gerne forbi til et gratis og uforpligtende tilbud på hvor billigt vi kan pudse dine vinduer. Vi har pudset vinduer i Ringsted siden 1949, dengang med Carl Mortensen, senere hen med Brian Mortensen og nu med Johan Mortensen. I alle årene har vi leveret vinduespudsning til markedets højeste kvalitet, til fair priser. Bestil et tilbud nemt og hurtigt online. 

Få et GRATIS tilbud på vinduespolering i

Ringsted


Vi har pudset vinduer igennem 70 år, og

tilbyder altid markedets

højeste kvalitet til laveste pris.

Få et GRATIS tilbud på vinduespolering i Ringsted
Vi har pudset vinduer igennem 70 år, og tilbyder altid markedets
højeste kvalitet til laveste pris.

 

Hvad siger vores kunder?

Vinduespudser Karlslunde ovenlysvinduer

Iben

“Altid god service og kvalitet.
Efter at have haft en vinduespudser igennem mange år, skiftede jeg til A-Polering, da jeg gerne ville have nogle der kom mere regelmæssigt, end en blot som vinden den blæser.
Med A-Polering kommer de altid til tiden og følger vores faste interval på hver 4. uge til punkt og prikke. Jeg er så glad for jeg er skiftet, og hvor er det bare skønt at få pudset sine vinduer fast, når nu man er blevet pensionist :-)”

Vinduespolering Karlslunde før og efter billeder

Hannibal

“Venlig og dygtig vinduespudser i solrød strand, som altid leverer høj kvalitet og endda til meget fair priser.
Han er meget punktlig og kommer altid med et smil og pudser vores vinduer i solrød”

Vinduespudser Karlslunde kalkfjerning

Per

“Høj kvalitet til fair priser, må være den rigtige måde at beskrive denne vinduespudser på.
Johan er simpelthen så grundig og detaljeorienteret, og han passer godt på ens ting når han er på besøg, og leverer altid en virkelig høj kvalitet. “

Vinduespolering Karlslunde høj kvalitet

Bo

“Johan selv er den mest serviceminded person som jeg længe har mødt, og syntes han har gang i noget rigtig godt her, i kampen mod de billige discount vinduespudsere”

Polering karlslunde

Magnus

“Jeg havde en rigtig god oplevelse med Johan fra A-Polering.
Han slår mig som et menneske, der går ekstremt højt op i kvaliteten af sit arbejde, og jeg har ikke en finger at kunne sætte på den høje kvalitet de har udført hos os”

vinduespudser karlslunde dygtig

Majken

“Utrolig positiv oplevelse med A-Polering. De passer rigtig godt på ens ting når de er ude, og tørrer altid rigtig godt af efter sig, og passer på at der ikke sker noget med mine ting”

Indhent tilbud i dag!
- GRATIS og uforpligtende

Hos A-Polering garanterer vi fuld tilfredshed.

Hvorfor vælge A-Polering?

Billig vinduespudser Karslunde

Hvorfor A-Polering?

Erfaring: Vi har leveret kvalitets vinduespudsning igennem 70 år, og har pudset vinduer siden 1950’erne.
Kun vinduer: Vi er et rendyrket vinduespolerings firma, hvilket sikrer dig, at vi er ekstremt gode til det vi laver.
Samme person hver gang: Hos os er det altid den samme person, hver gang. Det sikrer dig den højeste kvalitet, og den mest effektive vinduespudser i Karlslunde.
Vinduespudser Karlslunde med tilfredshed garanti

Tilfredsheds garanti

Høj kvalitet: Vi leverer altid markedets højeste kvalitet,  og har derfor tilfredshedsgaranti på vores arbejde.
110 % tilfredshed: Hvis du mod forventning ikke er 110% tilfreds , kommer vi gladeligt forbi uden beregning og og ordner det.
5 ud af 5 stjerner: Vi har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.
Vinduespuder Karlslunde med høj service

Service i verdensklasse

3 generationer: Vi har pudset vinduer igennem 3 generationer og leverer service i verdens klasse til alle vores kunder.
Effektivitet: Vi har igennem 3 generationer effektiviseret vores arbejde og procedurer, hvilket gør os ekstremt effektive.
Passion: Vi brænder for det vi laver, og det skinner igennem i alt vores arbejde som din vinduespudser i Karlslunde.

Book et gratis tilbud, og se hvor billigt vi kan pudse dine vinduer i Ringsted!

Indhent tilbud i dag!
-GRATIS og uforpligtende

Hos A-Polering garanterer vi fuld tilfredshed.

Vinduespudser i Ringsted 

Vi arbejder utroligt målrettet på, at blive din nye vinduespudser i Ringsted. Med erfaring helt tilbage fra 1949, har vi igennem tiden lært at servicere alle vores kunder til perfektion, og ved hvad det kræves, når vi leverer markedets højeste kvalitet af vinduespoleringer.
Vi gør os altid utroligt umage, for at sikre os, at vores kunder altid får den bedst mulige service, som er specialtilpasset vores kunders ønsker. På den måde, kan vi altid levere det bedst mulige resultat. 

Da vi har pudset vinduer i Ringsted igennem 3 generationer, pudser vi sikkert allerede på din vej. Derfor har vi mulighed for at give dig et ekstra skarpt tilbud på vinduespolering i Ringsted. 

Vi er et rendyrket vinduespolerings firma, vi pudser vinduer, og ikke andet, men det er vi til gengæld super skarpe til! Vi har optimeret vores ekspertise igennem de sidste 70 år, så hvis du vælger os som din vinduespudser i Ringsted, får du en vinduespudser som er pålidelig, dygtig og samtidigt til en meget skarp pris. 

Lad os endelig komme forbi og give et gratis og helt uforpligtende tilbud, kontakt os her på siden, eller ring til os med det samme, så får du et tilbud inden for kort tid. 

 

Vinduespudser Ringsted

Som vinduespudser i Ringsted, tilbyder vi tilfredshedsgaranti på vores vinduespolering. Det betyder, at hvis du, mod forventning, ikke skulle have været 100 % tilfreds med vores service, så kommer vi gladelig ud og retter op på det, da vi kun vil have tilfredse kunder.

Derfor håber vi også, at vi kan blive din nye vinduespudser i Ringsted, da vi gør alt hvad vi kan, for at give vores kunder det bedst mulige resultat, hver gang.

Ny i Ringsted

Hvis du er ny tilflytter til Ringsted, og ikke har lært byen at kende endnu, så er Ringsted en mellemstor by, som er beliggende på Midtsjælland, og hører til region Sjælland. Ringsted er faktisk en af Sjællands ældste byer, og kan dateres helt tilbage til vikingetiden, hvor byens stolte varetegn, Sankt Bendts Kirke, tydeligt vidner om byens alder, som den står helt majestætisk på Sct. Hans Gade.

Vi elsker at pudse vinduer i Ringsted, og nyder den gamle historie, som byen emmer af, når man kigger udover den moderne handels- og kulturby, med det store kongrescenter, som tiltrækker store navne til underholdning på Midtsjælland.
Ringsted er meget centralt placeret, med kort afstand til bl.a. Slagelse og Køge, hvorfor det også er en af de byer vi pudser i, da den ligger centralt placeret omkring de byer, hvor vi allerede pudser vinduer i forvejen.

Ringsted Historie

Er man til lidt mere historie omkring Ringsted, er det spændende at læse, at byen blev ramt af nogle voldsomme brande i 1500-tallet, som gjorde, at byen er blevet opbygget igen af flere omgange, frem til de hårde tider under enevældet.
Enevældet var generelt i 1600- og 1700-tallet, som var en speciel hård tid for Rinsted, da svenskekrigene hærgede byen, hvor de fremmede soldater plyndrede og hærgede byen voldsomt.

.