fbpx

Algebehandling af tag
Fra KUN 899,- 

 

Professionel og miljøvenlig algebehandling  af dit tag, murværk, terasser etc. 

Alger er levende organismer, der trives godt i miljøer med lys og fugt. Det danske klima sikrer derfor desværre gode vækstbetingelser for alger, og af følgende grund anbefales det at få algebehandlet sit tag regelmæssigt.

Hos A-Polering har vi både ekspertisen og de rette midler til at udføre en effektiv og skånsom algebehandling af dit tag. Ønsker du derfor at få fjernet de uønskede alger på dit tag, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har stor erfaring på området og kan desuden bryste os af at have nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser.

Vi bruger kun miljøvenlige produkter, da miljøhensynet er ekstremt vigtigt for os. Derfor skader vores algemiddel ikke omgivelserne, men har stadig en ligeså god effekt og virkning på dine alger, som mere miljøbelastende midler. 

 

Professionel og skånsom algebehandling af tag

Det kræver både den rette knowhow og de rette midler at sikre den mest effektive algebehandling af tag, hvorfor en sådan opgave bør overlades til en fagperson. Vi har flere års erfaring inden for dette felt, hvorfor vi kan garantere en både professionel, skånsom og miljørigtig algebehandling af dit tag, hvis du vælger os til opgaven.

Du skal vælge A-Polering, hvis du vil være sikret den højeste kvalitet, den bedste service, favorable priser og høj gennemsigtighed. Vi servicerer både private og erhverv med vores ydelser, og algebehandling af tag er ingen undtagelse.

 

algebehandling af tag

Få algebehandlet dit tag en gang årligt

 

Det er forskelligt fra tag til tag, hvor ofte det bør algebehandles. Det afhænger bl.a. af tagtypen, hvorvidt taget har en stor eller lille hældning m.v.

Som hovedregel anbefaler vi dog at få algebehandlet sit tag en gang om året. I nogle tilfælde vil det være hensigtsmæssigt at få algebehandlet taget to gange om året. To årlige behandlinger kan være nødvendigt, hvis der opleves voldsom algevækst, og hvis algevæksten hurtigt vender tilbage.  

Hvor hurtigt ser jeg resultatet af algebehandlingen?

En algebehandling af tag virker over tid, og du vil derfor ikke kunne se resultatet med det samme. Det endelige resultat afhænger af hvor slemt dine overflader er angrebet, og vil typisk tage fra ca 2 måneder til 7 måneder, før du kan se det endelige resultat. Ofte vil grønne alger forsvinde først. Det vil typisk ske få uger efter endt algebehandling. De gule alger forsvinder først senere.

Tre gode grunde til at få algebehandlet sit tag

Rigtig mange danske boligejere følger rådet om at få algebehandlet deres tag en gang årligt, og det bør du også gøre. Der er i hvert fald op til flere gode grunde til at få algebehandlet sit tag.

Her er nogle af de gode grunde til at få udført en årlig algebehandling af tag:

  1. Du får et pænt og algefrit tag – Alger gør ikke noget godt for dit tags udseende og derfor heller ikke for din boligs udseende. Derfor bør det algebehandles, så du kan få et pænt og algefrit tag.
  2. Tagets levetid forlænges – Et tag har en vis levetid, men ved at vedligeholde det med en årlig algebehandling er det muligt at forlænge dets levetid.
  3. Det kan smitte positivt af på boligværdien – Din bolig fremstår mere præsentabel, hvis taget er pænt og fri for alger. Dette vil f.eks. være en fordel, når du skal sælge din bolig, da boligen bliver mere attraktiv for boligsøgende. Ofte vil det også kunne øge boligens værdi.

Få et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag

Ønsker du også at tage del i de mange fordele, der er ved at få algebehandlet sit tag regelmæssigt? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag. Skriv eller ring blot til os for en uforpligtende dialog.