fbpx

★ Vinduespudser Roskilde, bedømt 5 ud af 5 stjerner ★

Vinduespudser Roskilde

Få et gratis og uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Roskilde

Er du bosat i Roskilde eller omegn? Og vil du gerne slippe for at bruge tid og energi på at pudse vinduer derhjemme? Så er du kommet til de rigtige. Vi har pudset vinduer i mere end 70 år (siden 1949), og vi dækker et stort geografisk område, inkl. Roskilde og omegn.

Trods mange års erfaring og stor ekspertise tilbyder vi vinduespudsning til favorable priser. Tøv derfor ikke med at indhente et gratis og uforpligtende tilbud, hvis du drømmer om flotte og skinnende vinduer.

Få et GRATIS tilbud på vinduespolering i

Roskilde


Vi har pudset vinduer igennem 70 år, og

tilbyder altid markedets

højeste kvalitet til laveste pris.

Få et GRATIS tilbud på vinduespolering i Roskilde
Vi har pudset vinduer igennem 70 år, og tilbyder altid markedets
højeste kvalitet til laveste pris.

 

Hvad siger vores kunder?

Vinduespudser Karlslunde ovenlysvinduer

Iben

“Altid god service og kvalitet.
Efter at have haft en vinduespudser igennem mange år, skiftede jeg til A-Polering, da jeg gerne ville have nogle der kom mere regelmæssigt, end en blot som vinden den blæser.
Med A-Polering kommer de altid til tiden og følger vores faste interval på hver 4. uge til punkt og prikke. Jeg er så glad for jeg er skiftet, og hvor er det bare skønt at få pudset sine vinduer fast, når nu man er blevet pensionist :-)”

Vinduespolering Karlslunde før og efter billeder

Hannibal

“Venlig og dygtig vinduespudser i solrød strand, som altid leverer høj kvalitet og endda til meget fair priser.
Han er meget punktlig og kommer altid med et smil og pudser vores vinduer i Roskilde”

Vinduespudser Karlslunde kalkfjerning

Per

“Høj kvalitet til fair priser, må være den rigtige måde at beskrive denne vinduespudser på.
Johan er simpelthen så grundig og detaljeorienteret, og han passer godt på ens ting når han er på besøg, og leverer altid en virkelig høj kvalitet. “

Vinduespolering Karlslunde høj kvalitet

Bo

“Johan selv er den mest serviceminded person som jeg længe har mødt, og syntes han har gang i noget rigtig godt her, i kampen mod de billige discount vinduespudsere”

Polering karlslunde

Magnus

“Jeg havde en rigtig god oplevelse med Johan fra A-Polering.
Han slår mig som et menneske, der går ekstremt højt op i kvaliteten af sit arbejde, og jeg har ikke en finger at kunne sætte på den høje kvalitet de har udført hos os”

vinduespudser karlslunde dygtig

Majken

“Utrolig positiv oplevelse med A-Polering. De passer rigtig godt på ens ting når de er ude, og tørrer altid rigtig godt af efter sig, og passer på at der ikke sker noget med mine ting”

Indhent tilbud i dag!
- GRATIS og uforpligtende

Hos A-Polering garanterer vi fuld tilfredshed.

Hvorfor vælge A-Polering?

Billig vinduespudser Karslunde

Hvorfor A-Polering?

Erfaring: Vi har leveret kvalitets vinduespudsning igennem 70 år, og har pudset vinduer siden 1950’erne.
Kun vinduer: Vi er et rendyrket vinduespolerings firma, hvilket sikrer dig, at vi er ekstremt gode til det vi laver.
Samme person hver gang: Hos os er det altid den samme person, hver gang. Det sikrer dig den højeste kvalitet, og den mest effektive vinduespudser i Karlslunde.
Vinduespudser Karlslunde med tilfredshed garanti

Tilfredsheds garanti

Høj kvalitet: Vi leverer altid markedets højeste kvalitet,  og har derfor tilfredshedsgaranti på vores arbejde.
110 % tilfredshed: Hvis du mod forventning ikke er 110% tilfreds , kommer vi gladeligt forbi uden beregning og og ordner det.
5 ud af 5 stjerner: Vi har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.
Vinduespuder Karlslunde med høj service

Service i verdensklasse

3 generationer: Vi har pudset vinduer igennem 3 generationer og leverer service i verdens klasse til alle vores kunder.
Effektivitet: Vi har igennem 3 generationer effektiviseret vores arbejde og procedurer, hvilket gør os ekstremt effektive.
Passion: Vi brænder for det vi laver, og det skinner igennem i alt vores arbejde som din vinduespudser i Karlslunde.

Book et gratis tilbud, os se hvor billigt vi kan pudse dine vinduer!

Indhent tilbud i dag!
-GRATIS og uforpligtende

Hos A-Polering garanterer vi fuld tilfredshed.

Vinduespudser i Roskilde

A-Polering bør være din foretrukne vinduespudser i Roskilde – af flere gode grunde.

Med vores adskillige års erfaring ved vi, hvad vores kunder forventer, og vi går gerne en ekstra mil for at sikre de bedste resultater. Vi leverer udelukkende vinduespudsning af højeste kvalitet, og det er da også en af grundene til, at vi har mange stamkunder.

Vi har mange kunder i Roskilde, så måske pudser vi allerede vinduer i dit nabolag. Uanset hvad står vi til rådighed for dig, der har brug for en professionel, pålidelig og serviceminded vinduespudser. Endvidere sætter vi en ære i at pudse vinduer på så miljøvenlig vis som muligt, bl.a. ved at minimere brugen af engangsartikler og ved at holde vores papirforbrug nede på et minimum.

Vinduespudser Roskilde med 100 % tilfredshedsgaranti

Hos A-Polering samler vi på glade og tilfredse kunder. Derfor sigter vi altid efter at levere det bedst mulige resultat, og vi ønsker at yde en personlig service til hver enkelt kunde.

På vores website kan du læse nogle af de mange anmeldelser, der er skrevet af vores kunder. Disse vil give dig et indblik i, hvad der gør vores vinduespudserfirma til et særligt et af slagsen.

For at blive din – og dine naboers – foretrukne vinduespudser i Roskilde yder vi 100 % tilfredshedsgaranti. Denne garanti sikrer, at hvis du ikke er 100 % tilfreds med det udførte arbejde, så rykker vi ud og retter op på det. Vi står desuden altid til rådighed, hvis der skulle være spørgsmål omkring priser, anvendelse af produkter m.v. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 24 timer, hvis du kontakter os vi mail.

Vinduespudsning i Roskilde til favorable priser

Du bliver positivt overrasket, hvis du tror, at professionel vinduespudsning i Roskilde koster en formue. Vi kan nemlig bryste os af at have nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser.

Prisen for vinduespudsning kan variere fra bolig til bolig, da det bl.a. afhænger af antal vinduer, vinduestyper, inde / ude, antal etager m.v. Hvad end du ønsker at få pudset vinduer i din lejlighed i stueetagen, eller om du har brug for at få pudset vinduer i en fleretagers villa, så er vi klar til at rykke ud og give et godt tilbud.

Vi servicerer både private og erhverv i Roskilde

Hos A-Polering mener vi, at alle skal have mulighed for at hyre en pålidelig vinduespudser uden at sprænge budgettet. Derfor servicerer vi både private og erhverv i Roskilde. Ja, vi servicerer sågar kirker, børnehaver og andre institutioner.

Vi ved, at kunder kan have forskellige behov og ønsker, og derfor gør vi en dyd ud af at skræddersy vores løsninger til den enkelte. Vi kan også skræddersy en løsning til dig og din husstand eller virksomhed.

Bemærk i øvrigt, at vi ikke opererer med binding på vores aftaler. Det betyder, at du nemt kan komme ud af aftalen, hvis du mod forventning ønsker at stoppe samarbejdet med din lokale vinduespudser i Roskilde.