fbpx

Vinduespudser Solrød

Din lokale vinduespudser i Solrød

Få et gratis tilbud
Vi er din lokale vinduespudser i Solrød, og din garanti for vinduespolering i høj kvalitet.

Hvis du leder efter en billig vinduespudser, burde du vælge os. Vi har stor erfaring i at pudse vinduer i Solrød og omegn, og kommer rundt i hele byen.

Vi kommer gerne forbi og giver dig et gratis og uforpligtende tilbud.  Så ved du præcis hvad det koster, at få pudset vinduer af os. Vi er som regel meget billigere end man lige går og tror.

Vi pudser både ude, inde og imellem, og kan også hjælpe dig med vask af dine solceller, hvis det skulle have interesse.

3 gode grunde til at vælge os som din vinduespudser i Solrød

70 års erfaring

Vi har gjort det i over 70 år, og fortsætter med det mange år endnu. Vi har altid være den lokale vinduespudser og vil rigtig gerne være din foretrukne vinduespudser i Solrød

Tillid

Vi ved det er en tillidssag, når du skal vælge en vinduespuder i Solrød, og den tillid forsøger vi altid at leve 100 % op til, bare spørg vores andre kunder 🙂

Høj kvalitet og service

Den samme vinduespudser, den samme høje kvalitet, og den samme gode service – hver gang.

%

Andel af tilfredse kunder

Samlet års erfaring med vinduespolering

%

Hvor meget elsker vi vores kunder

Vinduespudser i solrød

Vinduespolering i Solrød

Vi har mange tilfredse kunder i Solrød, og vil også gerne hjælpe dig, med vinduespolering. Vi laver ingen striber, og kommer også helt ud i hjørnerne.

For os, er det en tillidssag af pudse dine vinduer. En tillid som vi altid lever 110 % op til, hvis du vælger os som din vinduespudser i Solrød og omegn.

I din overvejelse af vinduespudser i Solrød, vil vi anbefale dig, at gå ind og læse vores anmeldelser på trustpilot.

Mange af vores glade og tilfredse kunder, har været så søde, at give os en anmeldelse, og dem er vi meget stolte af.

Vi kommer gerne forbi og giver dig et helt uforpligtende tilbud. Så hvis du søger efter vinduespudser Solrød – Så lad os komme forbi og give dig et tilbud.

Vinduespudser i Solrød

Som vinduespudser i Solrød og omegn, er vi godt klar over, at vores kunder ikke tænker ligeså meget på os, som vi gør på dem. Det er sådan det skal være. At have en vinduespudser skal være nemt og bekvemt, ikke noget man skal bruge lang tid på som kunde.

Ved at vælge os som din vinduespudser, står vi for din vinduespolering, uden at du skal spekulere mere over det. Vi kan komme med et fast interval og pudse dine vinduer, så du altid bare har rene og pletfrie ruder. Fakturaen sender vi til din mail, nemt og bekvemt, og den er altid udspecificeret, så du præcist kan se hvad du betaler for.

Mange af vores kunder i Solrød, sætter pris på en ordentlig vinduespudser, som leverer en høj kvalitet, hver gang.

Vi ved, at du har en travl hverdag. Derfor forsøger vi altid at tilpasse vores besøg, så det passer dig bedst muligt. Vi pudser gerne dine vinduer på alle tider af døgnet, så du kan få hverdagen til at hænge sammen, uden at skulle tænke på os.

Vi passer altid utroligt meget på dine ting, når vi kommer og pudser dine ruder. Vi er ikke for fine til at flytte en havestol, hvis den blokerer for et vindue, så vi kan pudse alle dine ruder – og det koster selvfølgelig ikke ekstra.

Hvis du vælger os som din vinduespudser i Solrød, vil vi gå rigtig langt, for at leve op til den tillid, du har vist os, ved at vælge os.

Kontakt os

 
Mosevej 9, 2680 Solrød Strand
42 67 06 24
info@a-polering.dk

Send os en besked