fbpx

Rengøring af solceller
Fra KUN 399,- 

 

Professionel rengøring  og vask af dine solceller fra KUN 399,-

At få vasket dine solceller regelmæssigt (ca. 2 gange om året), er med til at passe bedre på dine solceller, samt hjælper dem til at yde bedre. Mange producenter af solceller (som f.eks. Bosch Solar, CISTech, Aleo, Q-Cells SE), anbefaler netop at man får dem ordnet 2 gange om året. 

Hvis overfladen på dine solceller er dækket med f.eks. blade, fugleklatter, støv og snavs, så kan dine solceller ikke virke optimalt. En undersøgelse fra Boston University har vist, at solcelleanlæggets effekt er afhængigt af rene overflader på panelerne. Her kan blot fire gram støv og snavs per kvadratmeter, betyde at effekten nedsættes med omkring 40%!

Det betyder, at dine solceller ikke producerer alt den strøm, som de i virkeligheden kunne, hvis de var helt rene.

Hvor meget dine solcellers effekt bliver nedsat, afhænger naturligvis af hvor udsatte de er. Ligger de ned på taget, er de meget mere udsatte, end hvis de f.eks. er placeret på en hældning med 25-50 procent. Er det i et fugtigt område, hvor der er grobund for alger, er der meget dyreliv så der kommer mange fugleklatter på dem, partikler fra skorstene og trafik, alle de ting er med til at svine overfladen til. 

 

Professionel solcellevask

Når vi rengør dine solceller, kan du være sikker på, at vi gør det på den mest skånsomme måde. Både for dine solceller, og for miljøet. 

Vi bruger udelukkende ultra rent vand, som består af kalkfrit vand, som vi vasker dine paneler ned med, ved hjælp af en speciel børste. Vi anvender derfor hverken kemikalier, sæbe eller andet, som kan skade miljøet eller dine paneler.  Det kalkfrie vand efterlader ingen kalkpletter eller noget, og dine paneler vil tørre af sig selv, og efterlades helt rene. 

Det kan vi gøre nemt og effektivt, da vi i forvejen har udstyret, som vi anvender i vores vinduespudsning, og kan i de fleste tilfælde, klare det hele nede fra jorden.

I meget sjældne tilfælde, hvor solcellerne er hårdt angrebet af alger, kan det kræve gentagende behandlinger for at få dem helt rene, hvis de f.eks. ikke er blevet vedligeholdt med en årlig vask. 
Har din solceller alger? Så informer os venligst omkring det ved booking af tid til vask af solceller. 

 

Skarpe priser på vask af solceller

 

Vi har meget skarpe priser på vaskning af solceller, og vores opstart pris er fra  KUN 399,- kr inkl 10 solpaneler. Efterfølgende vil hvert panel koste 20,- kr pr. stk. ved normale omstændigheder.  Kontakt os endelig angående solcellevask og få et uforpligtende tilbud på netop dine solceller. 

Når du får en professionel til at rengøre dine solpaneler, undgår du at få dem ridset og fyldt med kalkpletter. Lyder det som noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte os på: 42 67 06 24 eller info@a-polering. Så giver vi meget gerne et GRATIS og uforpligtende tilbud på hvor billigt vi kan vaske dine solceller. 

Solceller er kun selvrensende til en vis grad

Det er korrekt, at solceller er selvrensende, men kun til en vis grad.

Danmark er som bekendt et land, der byder på meget regn, og lige når det kommer til at holde solcellepaneler rene, så er det faktisk en god ting med de store regnmængder. Regnen er nemlig langt hen ad vejen med til at holde dine paneler rene, hvilket som sagt er med til at sikre den bedste ydeevne.

Selvom regnen hjælper med at holde panelerne rene og pæne, så vil vi fortsat anbefale at få vasket solcellerne to gange om året. Du kan nemlig ikke være sikker på, at regnen tager al støv, pollen og snavs med sig.

Vi har mange års erfaring inden for rengøring af solceller

Hos A-Polering har vi ikke kun mange års erfaring inden for vinduespudsning. Vi har også beskæftiget os med vask af solceller i en lang årrække, hvilket har givet os en masse værdifuld erfaring og knowhow.

Den erfaring og knowhow, vi har opbygget, vil komme dig til gode, når du booker os til at rengøre dine solceller. Hos os bliver intet nemlig overladt til tilfældighederne.

Vi tilbyder solcellevask for både private og erhverv

Der er rigtig mange gode grunde til at investere i solceller – ikke kun for husejere, men også for virksomheder. For både private og erhverv vil solceller nemlig være et mere klimavenligt alternativ til andre energikilder.

Efterhånden har mange – både privatpersoner og virksomheder – fået øjnene op for fordelene ved at få monteret solceller på taget. Det har helt naturligt givet en øget efterspørgsel på professionel vask af solceller hos begge kundetyper.

Hos A-Polering henvender vi os til både privatpersoner og virksomheder med vores ydelser, herunder vask af solceller. Tøv derfor ikke med at indhente et tilbud, hvis du har brug for en hjælpende hånd til solcellevask.

Derfor betaler det sig at gøre brug af professionel solcellevask

Rengøring af solceller er i princippet en opgave, som man vil kunne varetage på egen hånd. Det kræver godt nok en smule knowhow og ikke mindst det rigtige udstyr, men muligheden er der.

Du kan som nævnt vælge at klare rengøringen selv, men vi ser en række gode grunde til at få professionel hjælp.

Derfor er professionel solcellevask pengene værd:

1. Du slipper for at bruge din dyrebare fritid på at vaske dine solceller

2. Du skal ikke ud og bruge mange penge på det fornødne udstyr

3. Du risikerer ikke at gøre skade på dine solceller (forkert rengøring, herunder brug af visse rengøringsmidler, kan gøre mere skade end gavn)

4. Du kan stole trygt på, at der ikke bliver gået på kompromis med noget

Overbevist? Så kontakt os i dag.