fbpx

★ Vinduespudser Høng, bedømt 5 ud af 5 stjerner ★

Vinduespudser Høng 

Vi kommer altid ud og giver et gratis tilbud på vinduespudsning i Høng

Vi kører som vinduespudser i Høng, og har gjort det igennem de sidste 50 år. De fleste i Høng kender os nok i forvejen, da vi er en del af Brian Mortensens vinduespolering & Søn. Vi er den lokale vinduespudser i Høng, som kender byen ud og ind, og vi tilbyder altid en høj kvalitet, til lave priser.  

Få et GRATIS tilbud på vinduespolering i

Høng

Vi har pudset vinduer i Høng de sidste 50 år

Få et GRATIS tilbud på vinduespolering i Høng Vi har pudset vinduer igennem 70 år, og tilbyder altid markedets højeste kvalitet til laveste pris.

 

Hvad siger vores kunder?

Vinduespudser Karlslunde ovenlysvinduer

Iben

“Altid god service og kvalitet. Efter at have haft en vinduespudser igennem mange år, skiftede jeg til A-Polering, da jeg gerne ville have nogle der kom mere regelmæssigt, end en blot som vinden den blæser. Med A-Polering kommer de altid til tiden og følger vores faste interval på hver 4. uge til punkt og prikke. Jeg er så glad for jeg er skiftet, og hvor er det bare skønt at få pudset sine vinduer fast, når nu man er blevet pensionist :-)”

Vinduespolering Karlslunde før og efter billeder

Hannibal

“Venlig og dygtig vinduespudser i solrød strand, som altid leverer høj kvalitet og endda til meget fair priser. Han er meget punktlig og kommer altid med et smil og pudser vores vinduer i solrød”

Vinduespudser Karlslunde kalkfjerning

Per

“Høj kvalitet til fair priser, må være den rigtige måde at beskrive denne vinduespudser på. Johan er simpelthen så grundig og detaljeorienteret, og han passer godt på ens ting når han er på besøg, og leverer altid en virkelig høj kvalitet. “

Vinduespolering Karlslunde høj kvalitet

Bo

“Johan selv er den mest serviceminded person som jeg længe har mødt, og syntes han har gang i noget rigtig godt her, i kampen mod de billige discount vinduespudsere”

Polering karlslunde

Magnus

“Jeg havde en rigtig god oplevelse med Johan fra A-Polering. Han slår mig som et menneske, der går ekstremt højt op i kvaliteten af sit arbejde, og jeg har ikke en finger at kunne sætte på den høje kvalitet de har udført hos os”

vinduespudser karlslunde dygtig

Majken

“Utrolig positiv oplevelse med A-Polering. De passer rigtig godt på ens ting når de er ude, og tørrer altid rigtig godt af efter sig, og passer på at der ikke sker noget med mine ting”

Indhent tilbud i dag!
- GRATIS og uforpligtende

Hos A-Polering garanterer vi fuld tilfredshed.

Hvorfor vælge A-Polering?

Billig vinduespudser Karslunde

Hvorfor A-Polering?

Erfaring: Vi har leveret kvalitets vinduespudsning igennem 70 år, og har pudset vinduer siden 1950’erne.
Kun vinduer: Vi er et rendyrket vinduespolerings firma, hvilket sikrer dig, at vi er ekstremt gode til det vi laver.
Samme person hver gang: Hos os er det altid den samme person, hver gang. Det sikrer dig den højeste kvalitet, og den mest effektive vinduespudser i Karlslunde.
Vinduespudser Karlslunde med tilfredshed garanti

Tilfredsheds garanti

Høj kvalitet: Vi leverer altid markedets højeste kvalitet,  og har derfor tilfredshedsgaranti på vores arbejde.
110 % tilfredshed: Hvis du mod forventning ikke er 110% tilfreds , kommer vi gladeligt forbi uden beregning og og ordner det.
5 ud af 5 stjerner: Vi har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.
Vinduespuder Karlslunde med høj service

Service i verdensklasse

3 generationer: Vi har pudset vinduer igennem 3 generationer og leverer service i verdens klasse til alle vores kunder.
Effektivitet: Vi har igennem 3 generationer effektiviseret vores arbejde og procedurer, hvilket gør os ekstremt effektive.
Passion: Vi brænder for det vi laver, og det skinner igennem i alt vores arbejde som din vinduespudser i Karlslunde.

Book et gratis tilbud, os se hvor billigt vi kan pudse dine vinduer!

Indhent tilbud i dag!
-GRATIS og uforpligtende

Hos A-Polering garanterer vi fuld tilfredshed.

Den lokale vinduespudser Høng

Vi har kørt og pudset vinduer i Høng i de sidste 50 år, og har været alle steder i hele kommunen, så hvis du leder efter en lokal vinduespudser i Høng, så er vi et rigtig godt bud. Vi har pudset vinduer igennem 3 generationer, og ved at det er en tillidssag, når man skal finde en vinduespudser i Høng. Den tillid gør vi alt for at leve op til, hvis du vælger os som din nye vinduespudser i Høng. Vi holder af vores job, og gør det fordi vi elsker det, hvilket giver vores kunder en meget passioneret og kvalitetsbevidst vinduespudser. Vi springer ikke over hvor gærdet det er lavest, og leverer hver gang en service der er 110 % i orden.

Ny kunde

Som ny kunde hos os, får du altid et gratis og uforpligtende tilbud på, hvor billigt vi kan pudse dine vinduer i Høng, inden vi går i gang, så du præcist ved hvad det vil koste. Vi har pudset vinduer i mere end 70 år, helt tilbage fra 1949 starter vores historie med en familie der har leveret kvalitets vinduespolering igennem generationer. Du kan læse mere om vores historie her.

Tilfredsheds garanti

Vi har pudset vinduer i mere end 70 år, og ved hvad der kræves, når vi siger, at vi vil levere den bedst mulige service og kvalitet til vores kunder. Vi sætter stor pris på ALLE vores kunder, store som små steder, og giver os altid 100 % i vores arbejde. Derfor tør vi sagtens at love vores kunder tilfredsheds garanti. Det betyder, at hvis det skulle ske, at du ikke har været 100 % tilfreds med et specifikt område, så fortæl os det senest 48 timer efter vi har været på besøg hos dig, og vi kommer gladeligt og med et smil ud og retter op på det. Det sikrer, at alle vores kunder, altid får den ønskede kvalitet, hver gang.    

Udstyr og materialer

For at kunne levere det bedste resultat, skal man bruge det bedste udstyr og materialer. Det har vi igennem 70 år prøvet af og undersøgt, så vi udelukkende i dag kan anvende det udstyr som giver den bedst mulige vinduespudsning for dig som kunde hos os.  Det er lige fra vores valg af klude til at tørre af med, til skindet på vores indsæbere, til gummiet på vores skvisere etc.  Alt er 100 % gennemtænkt og gennemprøvet til at kunne give vores kunder det bedst mulige resultat.