fbpx

★ Vinduespudser Køge, bedømt med 5 ud af 5 stjerner ★

Vinduespudser Køge. 

Få et gratis og personligt tilbud på vinduespudsning i Køge

Bor du i Køge og leder efter en vinduespudser, så kigger vi gerne forbi, og giver et gratis og uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Køge. Vi er et rendyrket vinduespoleringsfirma, og har pudset vinduer igennem 3 generationer, til markedets højeste kvalitet, til meget fair priser.  Hvis du vælger os som din nye vinduespudser, garanterer vi, at vi altid gør os utroligt umage for at skabe det bedst mulige resultat. 

Få et GRATIS tilbud på vinduespolering i

Køge

Vi har pudset vinduer igennem 70 år, og

tilbyder altid markedets højeste kvalitet til laveste pris.

Få et GRATIS tilbud på vinduespolering i køge Vi har pudset vinduer igennem 70 år, og tilbyder altid markedets højeste kvalitet til laveste pris.

 

Hvad siger vores kunder?

Vinduespudser Karlslunde ovenlysvinduer

Iben

“Altid god service og kvalitet. Efter at have haft en vinduespudser igennem mange år, skiftede jeg til A-Polering, da jeg gerne ville have nogle der kom mere regelmæssigt, end en blot som vinden den blæser. Med A-Polering kommer de altid til tiden og følger vores faste interval på hver 4. uge til punkt og prikke. Jeg er så glad for jeg er skiftet, og hvor er det bare skønt at få pudset sine vinduer fast, når nu man er blevet pensionist :-)”

Vinduespolering Karlslunde før og efter billeder

Hannibal

“Venlig og dygtig vinduespudser i solrød strand, som altid leverer høj kvalitet og endda til meget fair priser. Han er meget punktlig og kommer altid med et smil og pudser vores vinduer i solrød”

Vinduespudser Karlslunde kalkfjerning

Per

“Høj kvalitet til fair priser, må være den rigtige måde at beskrive denne vinduespudser på. Johan er simpelthen så grundig og detaljeorienteret, og han passer godt på ens ting når han er på besøg, og leverer altid en virkelig høj kvalitet. “

Vinduespolering Karlslunde høj kvalitet

Bo

“Johan selv er den mest serviceminded person som jeg længe har mødt, og syntes han har gang i noget rigtig godt her, i kampen mod de billige discount vinduespudsere”

Polering karlslunde

Magnus

“Jeg havde en rigtig god oplevelse med Johan fra A-Polering. Han slår mig som et menneske, der går ekstremt højt op i kvaliteten af sit arbejde, og jeg har ikke en finger at kunne sætte på den høje kvalitet de har udført hos os”

vinduespudser karlslunde dygtig

Majken

“Utrolig positiv oplevelse med A-Polering. De passer rigtig godt på ens ting når de er ude, og tørrer altid rigtig godt af efter sig, og passer på at der ikke sker noget med mine ting”

Indhent tilbud i dag!
- GRATIS og uforpligtende

Hos A-Polering garanterer vi fuld tilfredshed.

Hvorfor vælge A-Polering?

Billig vinduespudser Karslunde

Hvorfor A-Polering?

Erfaring: Vi har leveret kvalitets vinduespudsning igennem 70 år, og har pudset vinduer siden 1950’erne.
Kun vinduer: Vi er et rendyrket vinduespolerings firma, hvilket sikrer dig, at vi er ekstremt gode til det vi laver.
Samme person hver gang: Hos os er det altid den samme person, hver gang. Det sikrer dig den højeste kvalitet, og den mest effektive vinduespudser i Karlslunde.
Vinduespudser Karlslunde med tilfredshed garanti

Tilfredsheds garanti

Høj kvalitet: Vi leverer altid markedets højeste kvalitet,  og har derfor tilfredshedsgaranti på vores arbejde.
110 % tilfredshed: Hvis du mod forventning ikke er 110% tilfreds , kommer vi gladeligt forbi uden beregning og og ordner det.
5 ud af 5 stjerner: Vi har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.
Vinduespuder Karlslunde med høj service

Service i verdensklasse

3 generationer: Vi har pudset vinduer igennem 3 generationer og leverer service i verdens klasse til alle vores kunder.
Effektivitet: Vi har igennem 3 generationer effektiviseret vores arbejde og procedurer, hvilket gør os ekstremt effektive.
Passion: Vi brænder for det vi laver, og det skinner igennem i alt vores arbejde som din vinduespudser i Karlslunde.

Book et gratis tilbud, og se hvor billigt vi kan pudse dine vinduer!

Indhent tilbud i dag!
-GRATIS og uforpligtende

Hos A-Polering garanterer vi fuld tilfredshed.

Flink vinduespudser i Køge

Vi vil utroligt gerne være din nye vinduespudser i Køge, og gør os altid utroligt umage for at du får den bedst mulige vinduespudsning. Vi ved, at det er en tillidssag at vælge en vinduespudser, og forsøger altid at leve 100 % op til den tillid du giver os, hvis du vælger os, som din nye vinduespudser. Når du vælger os, får du en vinduespudser der elsker sit job, og hvis fokus er at levere den højeste kvalitet du kan få på markedet. Vi levere altid en service, som vi er meget stolte af. Vi behandler alle vores kunder individuelt, da ingen er ens, og alle har forskellige behov, som vi gladeligt tilpasser den enkelte kunde.  

Vinduespudsning siden 1949

Vi har pudset vinduer igennem 3 generationer, og det hele startede tilbage i 1949. Vi har igennem tiderne forfinet vores teknik, til i dag at være ekstremt effektive, hvilket du som kunde får stor glæde af. Du kan læse mere om vores historie her. Bor du uden for Køge, som f.eks. i Solrød eller Karlslunde, så hjælper vi også gerne med din vinduespudsning.

Vinduespudser Køge

Hvis du for nyligt er flyttet til Køge og ikke kender så meget til byen, så dækker byen Køge faktisk over et ret stort område af små byer, som efterhånden er vokset samme til det vi i dag kender som Køge. Køge er en hyggelig by, beliggende i region Sjælland, og er den 18. største by i Danmark, bl.a. på af dens gode strategiske placering, hvor man nemt kan komme både til København, Roskilde og Ringsted. Navnet Køge bugt kommer af Køges placering, ved mundingen af bugten, hvor man tidligere har drevet en masse fiskeri og anden industri, som bl.a. også har været med til Køges store udvikling. Køge havn har sørget for mange arbejdspladser i industrien igennem årene, og er stadig den dag i dag, en aktiv havn med meget trafik. Køge er centralt placeret i nærheden af Solrød Strand og Solrød, og vi har derfor helt naturligt kunder i alle byer. Generelt er vi i Køge ofte, da vi har mange loyale kunder som anbefaler os til venner og bekendte.  

Køge geografisk

Køge dækker over er relativt stort område bestående af en masse mindre byer, der er vokset sammen med Købe. Det har gjort byen til den 18. største i Danmark, og med en strategisk god placering ved mundingen af Køge bugt, kan man nemt se hvorfor. Her i bugten har der nemlig været plads til både fiskeri og en masse andet industri, der har været med til at skabe arbejdspladser i Køge gennem tiden. Snart bliver Køge også et af hovedsæderne for den nye jernbaneforbindelse, der forventes færdig i 2018, og som skal give en lynhurtig linje til København og Ringsted. På den måde er Køge tæt forbundet med de mange byer, der ligger rundt omkring. Køge er fyldt med mange potentielle kunder for os, både i byen, men bestemt også i de mange små lokale samfund der ligger omkring. Her er det selvfølgelig forskellige kunder, men det vi tilbyder er noget for enhver smag. På den måde kan både private og forretninger nyde godt af vinduespolering og vinduespudsning i Køge.