fbpx

★ Vinduespudser Gørlev, bedømt 5 ud af 5 stjerner ★

Vinduespudser Gørlev 

Få et gratis tilbud på vinduespolering i Gørlev

Mangler du en ny vinduespudser i Gørlev, så lad os give et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven. Har du boet i Gørlev i mange år, så kender du os garanteret i forvejen, blot som Brian Mortensens & Søn vinduespolering. Vi har pudset vinduer i Gørlev igennem de sidste 50 år, og leveret kvalitets polering til både private og erhverv.  

Få et GRATIS tilbud på vinduespolering i

Gørlev

Vi har pudset vinduer i Gørlev de sidste 50

 

år

Få et GRATIS tilbud på vinduespolering i Gørlev
Vi har pudset vinduer igennem 70 år, og tilbyder altid markedets
højeste kvalitet til laveste pris.

 

Hvad siger vores kunder?

Vinduespudser Karlslunde ovenlysvinduer

Iben

“Altid god service og kvalitet. Efter at have haft en vinduespudser igennem mange år, skiftede jeg til A-Polering, da jeg gerne ville have nogle der kom mere regelmæssigt, end en blot som vinden den blæser. Med A-Polering kommer de altid til tiden og følger vores faste interval på hver 4. uge til punkt og prikke. Jeg er så glad for jeg er skiftet, og hvor er det bare skønt at få pudset sine vinduer fast, når nu man er blevet pensionist :-)”

Vinduespolering Karlslunde før og efter billeder

Hannibal

“Venlig og dygtig vinduespudser i solrød strand, som altid leverer høj kvalitet og endda til meget fair priser. Han er meget punktlig og kommer altid med et smil og pudser vores vinduer i solrød”

Vinduespudser Karlslunde kalkfjerning

Per

“Høj kvalitet til fair priser, må være den rigtige måde at beskrive denne vinduespudser på. Johan er simpelthen så grundig og detaljeorienteret, og han passer godt på ens ting når han er på besøg, og leverer altid en virkelig høj kvalitet. “

Vinduespolering Karlslunde høj kvalitet

Bo

“Johan selv er den mest serviceminded person som jeg længe har mødt, og syntes han har gang i noget rigtig godt her, i kampen mod de billige discount vinduespudsere”

Polering karlslunde

Magnus

“Jeg havde en rigtig god oplevelse med Johan fra A-Polering. Han slår mig som et menneske, der går ekstremt højt op i kvaliteten af sit arbejde, og jeg har ikke en finger at kunne sætte på den høje kvalitet de har udført hos os”

vinduespudser karlslunde dygtig

Majken

“Utrolig positiv oplevelse med A-Polering. De passer rigtig godt på ens ting når de er ude, og tørrer altid rigtig godt af efter sig, og passer på at der ikke sker noget med mine ting”

Indhent tilbud i dag!
- GRATIS og uforpligtende

Hos A-Polering garanterer vi fuld tilfredshed.

Hvorfor vælge A-Polering?

Billig vinduespudser Karslunde

Hvorfor A-Polering?

Erfaring: Vi har leveret kvalitets vinduespudsning igennem 70 år, og har pudset vinduer siden 1950’erne.
Kun vinduer: Vi er et rendyrket vinduespolerings firma, hvilket sikrer dig, at vi er ekstremt gode til det vi laver.
Samme person hver gang: Hos os er det altid den samme person, hver gang. Det sikrer dig den højeste kvalitet, og den mest effektive vinduespudser i Karlslunde.
Vinduespudser Karlslunde med tilfredshed garanti

Tilfredsheds garanti

Høj kvalitet: Vi leverer altid markedets højeste kvalitet,  og har derfor tilfredshedsgaranti på vores arbejde.
110 % tilfredshed: Hvis du mod forventning ikke er 110% tilfreds , kommer vi gladeligt forbi uden beregning og og ordner det.
5 ud af 5 stjerner: Vi har 5 ud af 5 stjerner på Trustpilot.
Vinduespuder Karlslunde med høj service

Service i verdensklasse

3 generationer: Vi har pudset vinduer igennem 3 generationer og leverer service i verdens klasse til alle vores kunder.
Effektivitet: Vi har igennem 3 generationer effektiviseret vores arbejde og procedurer, hvilket gør os ekstremt effektive.
Passion: Vi brænder for det vi laver, og det skinner igennem i alt vores arbejde som din vinduespudser i Karlslunde.

Book et gratis tilbud, os se hvor billigt vi kan pudse dine vinduer!

Indhent tilbud i dag!
-GRATIS og uforpligtende

Hos A-Polering garanterer vi fuld tilfredshed.

Lokal vinduespudser Gørlev

Vi har pudset vinduer i Gørlev de sidste 50 år, og pudser for både private og erhverv. Ved at vælge os som din nye vinduespudser, får du en vinduespudser som har leveret kvalitet igennem hele 3 generationer. Derfor kan du være helt sikker på, at vi er den perfekte samarbejdspartner til enhver vinduespoleringsopgave i Gørlev. Da vi har mange års erfaring, er der stort set heller ingen opgaver vi ikke har prøvet før, og det kommer vores kunder tilgode, da vi er ekstremt effektive, hvilket betyder at vores kunder får den bedst mulige vinduespudser i Gørlev, ved at vælge os.  

Gratis abonnements polering

Vi tilbyder gratis abonnements ordninger, hvor vi kommer fast hver 4., 8. eller 12 uge og pudser dine vinduer, så det er nemt og enkelt for dig, uden at du behøver at huske på at ringe til os. 

Ny kunde – Vinduespudser Gørlev

 Som ny kunde hos os, får du et gratis og personligt tilbud på, hvor billigt vi kan pudse dine vinduer i Gørlev, inden vi går i gang. På den måde ved du præcist hvad det vil koste at få pudset dine vinduer.  Du kan læse mere om vores historie her.

Vinduespudser i Gørlev i 50 år

Vi har pudset vinduer i Gørlev i de sidste 50 år igennem Brian Mortensens vinduespolering, hvor A-Polering består af sønnen. Derfor har vi, nok den største erfaring i lokalområdet, og kan tilbyde dig områdets højeste kvalitet, samtidig til meget fair priser. Kunne du tænke dig at høre hvor billigt vi kan pudse dine vinduer? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vinduespolering.  Vi klarer alle former for vinduespudsning, om det er den generelle, afskrabning efter malere, klister fra nye vinduer, kalkfjernelse etc. vi har prøvet det før, og kan sagtens hjælpe dig med dette.