fbpx

Vinduespolering til erhverv

Bestil tilbudkontakt os

3 gode grunde til at vælge os som din erhvervspartner

70 års erfaring

Vi har samarbejdet med erhvervsfolk i over 70 år, og ved hvad der er vigtigt for dig og din butik. Med vores store erfaring, har vi prøvet stort set alle opgaver, og kan derfor løse flere end de fleste andre vinduespudsere.

Rene ruder - glade kunder

Det er videnskabeligt bevist, at rene og klare vinduer er en meget vigtig faktor for, at få kunderne ind i en butik, og for at din bygning fremstår præsentabel overfor kunderne

Høj kvalitet og service

Vi overholder altid alle vores aftaler, og med os som din erhvervspartner, er du sikker på, at samarbejde med nogle af de bedste indenfor branchen

Fleksibilitet

 

Vi kommer og udfører opgaven på det tidspunkt, som passer jer bedst. Det kan være i arbejdstiden, tidlig morgen eller aften, weekender eller hverdage. Vi udfører arbejdet, når det er mest optimalt for jer.

 

Vi tilbyder abonnements ordninger, hvor vi kommer med et fast interval, så i ikke skal huske på at ringe til os. Vi har også flexordninger, hvor i bare ringer efter os, når i føler behovet er der.  Som regel vælger virksomheder en abonenments ordning, som sikrer rene ruder, ved regelmæssig polering. Vi kører i intervaller af hver uge, hver anden, hver tredje, hver fjerde og hver 8 uge.

 

 Vores services til erhverv

Butikker og forretninger

Som standar pudser vi tidligt om morgenen, inden dine kunder kommer, så vi er til mindst mulig gene for din forretning. Som regel får butikker og forretninger pudset hver 14. dag eller hver 4. uge.

Kontor og virksomhed

Vinduespudsning er med til at forbedre arbejdsmiljøet, og vi foretager som standard denne om morgenen, inden alle folk er mødt ind.

For det bedste resultat anbefaler vi at  får pudset 12 gange årligt udvendigt og 4 gang årligt indvendigt.

Institutioner

Ved skoler, SFO’er og andre institutioner pudser vi som standard i ferier, eller tidligt morgen, for at undgå at være til gene for driften af institutionen.

Special opgaver

Vi udfører mange special opgaver, og har også erfaring for at pudse med lift, hvis der er forhold der gør det umuligt for os at anvende stige. Kontakt os gerne i forbindelse med en special opgave.

Hvordan foregår vinduespolering til erhverv

Med en erhvervsaftale med A-Polering, sikrer du, at din virksomhed altid vil have rene og blanke ruder, og fremstår på bedst mulige måde, når dine kunder kommer på besøg.

 

Når du bestiller et uforpligtende tilbud hos os, kommer vi ud til jer, og gennemgår opgavens omfang. Herefter vil i modtage et skriftligt tilbud, som beskriver opgavens omfang, samt vores konkrete forslag til hvordan opgaven bliver løst bedst muligt, baseret på vores mange års erfaring.

vinduespudsning med lift

Rene ruder giver glade kunder

Det er videnskabeligt bevist, at rene og klare vinduer er en meget vigtig faktor for, at få kunderne ind i en butik, og for at din bygning fremstår præsentabel overfor kunderne.

Rene vinduer er en af betingelserne for, at butikker kan trække køberne ind i forretningen, og har stor betydning for butikkens udstråling til omverdenen.

 Derfor må du som erhvervsdrivende aldrig undervurdere hvad det kan have af betydning for din forretning, at der altid er rene ruder. Rene vinduer får faktisk humøret til at stige, og glade kunder og medarbejdere er gode kunder og medarbejdere.

Vinduespolering til erhverv er en rigtig god ting, og vi vil rigtig gerne være din foretrukne erhvervspartner

Modtag et gratis tilbud allerede nu