fbpx

Rengøring, afrensning og pleje af alurammer

Rengøring af aluminiums vinduer

Professionel rengøring, afrensning og opfriskning af dine aluminiumsrammer. 

Træner dine aluminiumsrammer til en kærlig omgang? Er der kommet beton, kalk eller lignende på dine alurammer? Så kan vi hjælpe dig. 

Vi kan afrense dine aluminiumsrammer, samt pudse dem op igen, så det kommer til at se ud helt som nye. Hvis dine alurammer har et par år på bagen, eller du lige har fået sat dem i, og håndværkerne har været lidt hårde ved dem, så få et gratis og uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få dem til at se ud som nye igen. 

 

Stor erfaring i behandling af alurammer

Hvis du vælger os til at behandle dine aluminiumsrammer, kan du være sikker på, at dine rammer på vinduerne vil være i gode hænder. Vi har stor erfaring i særdeleshed svære afrensning opgaver, hvor der f.eks. er kommet beton på de udvendige alurammer, eller de er blevet kedelige at se på efter flere års sol. Det kan også være de har pletter eller spor efter kalk på sig, som får dem til at se kedelige og gamle ud. Dem kan vi nemt og effektivt pudse op igen. 

Første process vil være af vi afrenser rammerne med en specielt udviklet afrens til netop alurammer, som gør at vi kommer helt i bund og får fjernet de belægninger og lignende der må være på rammerne. Derefter pudser vi hele rammen op igen, med en speciel behandling til alurammer, som giver et opfriskende udseende, så de ikke længere er matte og kedelige at se på. Dine rammer vil komme til at se ud helt som nye igen. 

 

før og efter alurens
opfriskning af alurammer

Skal du har opfrisket dine ældre alurammer?  

Når dine alurammer har siddet i nogle år, og er blevet udsat for vind og vær, er det helt naturligt, at man vil kunne se det på dem. Nogle bliver lidt afbleget og får et “gråligt” skær, mens andre bliver mere triste at se på, mens grålige rander der er løbet ned af dem. 

Når du får en professionel til at opfriske og rengøre dine vinduers aluminiumsrammer, så er du sikret en god vedligeholdelse af dine vinduer, så de kan holde i rigtig mange år. Derudover vil vi altid pudse dem op, så de kommer til at se ud som helt nye, med den glans som de havde, da de lige var sat i.
Lyder det som noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte os på: 42 67 06 24 eller info@a-polering. Så giver vi meget gerne et GRATIS og uforpligtende tilbud på hvad det vil koste

Call Now ButtonRing op