fbpx

Vinduespudser Solrød

Rene og klare vinduer til private og erhverv.
Få et GRATIS og uforpligtende tilbud nemt og hurtigt.

 

Bestil tilbudKontakt os
Privat vinduespolering
R
Tilfredshedsgaranti
Gratis abonnements polering på hver 4. 8. eller 12. uge
Få et GRATIS og uforpligtende tilbud på vinduespudsning
vinduespudser solrod

Vinduespudser i Solrød Strand

Vi brænder for det vi laver. Når du vælger os som din nye vinduespudser i solrød, er du sikret et firma som kun tænker på rene ruder. Det betyder, at du altid vil får det bedst mulige resultat, hver gang.

Når man skal vælge en ny vinduespudser i Solrød Strand, er det ikke nok, at din vinduespudser giver en fair pris. Man skal være sikker på, at man vælger en der kan yde en høj kvalitet, være pålidelig og giver en god service, der lever op til dine forventninger.

Derfor er vi stolte af, at kunne være den nærværende og lokale vinduespudser i Solrød Strand. Vi tilbyder vinduespolering i Solrød, hvor man trygt kan have tillid til, at vi opfylder alle de ønsker og krav man skulle have, i sit valg af vinduespudser i Solrød.

Miljøvenlig vinduespudser i Solrød

Vi pudser altid så miljøvenlig som mulig. Derfor anvender vi altid de mest miljøvenlige kemikalier, og alt vores sæbe er svanemærket, så det har den lavest mulige påvirkning på miljøet. Vi sender faktura på mail, og minimerer derved vores papir forbrug. Derudover har vi minimeret brugen af engangsartikler, og vores klude og arbejdstøj bliver altid vasket miljøvenligt. Vi syntes det er vigtigt at vi passer på vores klode, og optimerer løbende med nye miljøvenlige tiltag. 

vinduespudser solrød

Kvalitet gennem 3 generationer

 

Vi har pudset vinduer igennem 3 generationer og har mere end 70 års erfaring i vinduespolering. Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Solrød.

Med os får du en vinduespudser der er kvalitetsbevidst og detaljeorienteret. Dine vinduer vil altid blive krystalklare og flotte når vi forlader adressen. Vi springer ikke over hvor gærdet er lavest, og holder samme høje kvalitet, HVER GANG. Derfor har vi også mange kunder i Solrød der vælger os som deres vinduespudser, fordi det er samme ansigt og smil hver gang.

Vi har ingen binding på vores aftaler, da vi ikke ønsker at binde vores kunder, hvis de ikke ønsker at få pudset vinduer længere, det syntes vi er mest fair. Dette gælder også selvom du har en abonnements aftale med os på fast vinduespudsening hver 4. 8. eller 12 uge, så kan du til hver en tid, opsige denne når du ønsker. 

 

Tilfredshedsgaranti

 

Da vi altid leverer høj kvalitet, tør vi uden problemer at love tilfredsgaranti på vores arbejde. Det betyder, at hvis du, mod forventning, ikke er 110% tilfreds med et specifikt område, så kommer vi gladeligt forbi uden beregning, og ordner det.

 

 

Vores services

Vinduespudsning privat

Vi er eksperter i vinduespudsning for private. Om det er en fast aftale på hver 4. 8. eller 12. uge eller blot en enkelt gang imellem.

Vinduespudsning erhverv

Vi har pudset vinduer for erhverv de sidste 70 år, og tilpasser os fuldt ud de behov en virksomhed skulle have. 

Vinduespudsning i højden med rentvandsanlæg

Vinduespudsning med rentvandsanlæg har store fordele, når vinduerne er svært at komme til med stige. Læs mere om det her

Rengøring af solceller

Få en professionel rengøring af dine solceller og sørg for at holde effekten i top. Vi har nogle af markedets skarpeste priser på vask af solceller. Læs mere her.

Vinduespudsning med lift

Har du ekstra høje vinduer, som det vil kræve lift for at nå, er det intet problem. Vi har årligt adskillelige pudsninger med lift i højden. læs mere her. 

Vaskning af karme

Vi vasker gladeligt dine karme hele vejen rundt, så hele vinduet kommer til at fremstå flot og rent. 

Afrensning af ruder

Har du ekstra beskidte ruder, som f.eks. er fyldt med maling, kalk, sod etc. så kan vi også hjælpe med dette. Læs vores guide om kalkfjerning her

 

Vinduespudsning af skoler

Vi har stor erfaring i pudsning af skoler.

Vinduespudsning nybyggeri

Få ruderne til at se ligeså flotte ud som det nye hus. Ofte ved nybyg vil ruderne være beskidte af div, byggematerialer, som vi nænsomt og effektivt kan fjerne, så du får en klar og ren rude. 

Opfriskning og rengøring af alurammer

Er dine alurammer blevet kedelige at se på, eller trænger de til en afrensning efter renovering? Så kan vi hjælpe dig med at opfriske dem. Læs mere her

Indflytnings vinduespudsning

Vinduespudsning ved indflytning eller fraflytning, nemt og hurtigt. 

  

 

Vinduespolering af kirker

Vi har gennem årene pudset vinduer i mange kirker, både udvendigt og indvendigt.

Spar 26% på din vinduespudsning med servicefradrag

A-Polering solrød

Når du får pudset vinduer, har du mulighed for at kunne benytte servicefradraget på op til 6.600,- Kr. pr. person i husstanden i 2023.

Det betyder, at du har mulighed for at trække regningen fra i din personlige indkomst, og dermed få pudset dine vinduer endnu billigere, af din lokale vinduespudser i solrød.

Fradraget gælder for både din indvendige og udvendige vinduespudsning, og gælder for alle personer i husstanden som er over 18 år. Du skal selv indberette beløbet til skat, under din selvangivelse, men vi står selvfølgelig klar med hjælp og rådgivning hvis det skulle være nødvendigt. 

Et eksempel på fradrag for vinduespudser

For at give et overblik over, hvad det egentligt vil betyde, at man kan spare 26% på sin vinduespudser, har vi lavet et lille eksempel. 

Hvis en familie bestående af 2 voksne og 2 børn har brugt 4.000,- på vinduespudsning i Solrød på et helt år, og de har en fradragsværdi på 26%, så vil du spare 1.040,- kr. på din vinduespudsning. 0,26 x 4.000,- kr = 1.040,- Kr. 


Kunne du tænke dig at høre nærmere omkring hvordan du kan spare 26% på din vinduespudser, så har vi samlet det hele på en nem og overskuelig side lige her:

 

Kontakt os for vinduespudser og vinduespolering Solrød

Kontakt informationer

Kontakt os nemt og hurtigt via formularen til venstre, eller ved nedenstående oplysninger. Vi besvarer ALLE henvendelser indenfor højest 24 timer. 

Ring: 42670624
Email: info@a-polering.dk
•A-Polering i Solrød Strand: Mosevej 9, 2680 Solrød Strand •A-Polering i Slagelse: Helenevej 13, 4200 Slagelse
Vi pudser vinduer i Solrød, Solrød Strand,  Jersie, Havdrup, Karlslunde, Greve, Køge Ringsted, Slagelse, Høng, Gørlev, Drøsselbjerg, og områderne deromkring.

.